英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 丹麦语泛读 » 正文

丹麦语泛读之新闻:丹麦5个孩子的妈妈赢取丹麦史上乐透最高奖金315,000,000

时间:2015-03-15来源:互联网 
核心提示:丹麦语学习,丹麦语歌曲,丹麦语资料下载
(单词翻译:双击或拖选)
Det er kun tre uger siden, en 47-årig kvinde og mor til fem vandt danmarkshistoriens største lottogevinst på 315 mio. kr. I dag bringer Helsingør Dagblad et interview med kvinden, der fortæller om et ubehageligt besøg hos en Mercedes-forhandler. Et besøg, der vækker minder om filmen Pretty Woman.

Mange kvinder drømmer om et Pretty Woman-øjeblik, hvor de bliver reddet af en velhavende Richard Gere i en lækker limousine. Den nyslåede Lotto-milionær fra Helsingør fik da også sit Pretty Woman-øjeblik. Desværre var det nok ikke lige det, hun havde drømt om.

Du hun gik ind til en Mercedes-forhandler - bevæbnet med sine 315 mio. kr. - fik hun en kold skulder. Manden bag disken hos forhandleren var hverken særlig imødekommende eller venligsindet over for den nyslåede Lotto-millionær.

»Han gad ikke engang at kigge op fra skærmen, da jeg kom for at købe bilen,« siger Lottovinderen til Helsingør Dagblad og tilføjer.

»Det var jo nok, fordi jeg ikke lignede en af deres sædvanlige kunder. Men han skulle sgu bare vide.«Derfor endte kvinden med at forlade butikken i vrede - og uden en bil.

Og ja, det minder til forveksling om den reaktion Vivian Ward (spillet af Julia Roberts, red.) får i Pretty Woman, da hun tropper op i en eksklusiv tøjforretning med en taske fyldt med penge. Forretningsindehaveren og tøjekspedienten afviser nemlig Vivian, som godt nok er lidt laset klædt, men som på ærlig vis har fået pengene foræret af sin nye flamme, Edward Lewis (Richard Gere, red.).

Efterfølgende tropper Vivian op i tøjforretningen iklædt et noget dyrere sæt tøj - og så har tøjekspedienten pludselig lyst til at hjælpe hende. Et tilfælde? Næppe. Vivian efterlader forretningsindehaveren og tøjekspedienter med lange ansigter, da hun går ud af forretningen uden at have brugt en krone på deres tøj.

Ligeledes endte Lotto-milionæren fra Helsingør med at købe en bil et andet sted. Mon ikke også der er en Mercedes-forhandler, der ærgrer sig lidt i dag?

Den nyrige kvinde har i øvrigt været rundhåndet med sin Eurojackpot-formue, og har blandt andet købt en Strandvejsvilla til hver af sine fem børn, samt en til sin søster og en villa til sig selv, fortæller hun til Helsingør Dagblad.

Se scenen fra Pretty Woman herunder. Og så kan du i øvrigt se hele filmen i en okay version på Youtube, hvis det skulle friste.r>
顶一下
(2)
100%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语学习,丹麦语歌曲,丹麦语资料下载


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表