英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 丹麦语泛读 » 正文

丹麦语泛读之新闻:中国影星刘涛在哥本哈根被盗窃百万-我很震惊

时间:2015-12-08来源:互联网 
核心提示:丹麦语学习,丹麦语歌曲,丹麦语资料下载
(单词翻译:双击或拖选)
 Kinesisk filmstjerne udsat for milliontyveri i København: - Jeg er rystet
中国影星刘涛在哥本哈根被盗窃百万-我很震惊
Af Christian Krabbe Barfoed
07. december 2015, 15:51

Den kinesiske filmstjerne Tao Liu, 37, har været udsat for et milliontyveri under et ophold i København. Det skriver hun på sin profil på det sociale medie Weibo, der er meget populært i Kina. Tao Liu har blandt andet været med i storfilmen "The Last Concubine".
中国影星刘涛,37岁,在丹麦哥本哈根之行期间被盗百万元。代表作《末代皇妃》。
Den 37-årige skuespiller er på besøg i Danmark som et led i et marketings-fremstød for den danske skofabrikant, Ecco, hvor hun er brand-ambassadør. Tao Liu er et kæmpestort navn i Kina, og derfor en vigtig profil på et af skogigantens vigtige eksportmarkeder. Hun har været brand-ambassadør for Ecco i ét år.


- Jeg er rystet. Inviteret til København af Ecco i forbindelse med forretninger. Jeg var væk fra mit hotel i København, First Hotel Kong Frederik, for at arbejde om eftermiddagen den 6. december, skriver Tao Liu.
刘涛作为ECCO形象大使应邀来哥本哈根工作。”我很震惊,应ECCO品牌邀请来到丹麦的哥本哈根工作。”
- Pengeskabet i mit værelse og alt inden i blev simpelt hen stjålet. Indeni var der smykker og ure til en værdi af fire mio. (CNY, cirka 4,31 mio. danske kroner, red.) og nogle kontanter.“当地时间12月6日下午,在离住所酒店FIRST HOTEL KONG FREDERIK外出工作的时候,房间内保险箱以及里面的所有物品和行李箱都直接被盗走,里面有价值四百万的首饰和手表以及少量现金。” Hele pengeskabet blev stjålet. Dette er forfærdeligt. Hjælp mig. Politiet er endnu ikke ankommet, og telefonen på den kinesiske ambassade i København bliver ikke besvaret. Jeg er ikke sikker på om ambassadør Biwei Liu ser dette. Vi har brug for din hjælp, skriver Tao Liu på kinesisk på sin updat på Weibo, som TV 2 har fået oversat til engelsk.
到现在警察还没到,中国驻丹大使馆的电话也一直打不通,不知道大使刘碧伟先生能否看到我们需要你的帮助。

Ecco beklager 爱步ecco致歉
- Vi beklager meget, at vores brand-ambassadør skulle udsættes for sådan en oplevelse. Hun var i København i forbindelse med et photo-shoot som skal bruges i vores sommerkollektion, som bliver præsenteret til foråret. Tao Liu er et af de store navne i vores kampagne, og vi er meget taknemmelig for hun er brand-ambassadør, siger en talsmand for Eccos presseafdeling.
Tao Liu kom til København 3. december, og hun skulle efter planen vende hjem til Kina i morgen - men tyveriet kan forsinke filmstjernens hjemtur.
- Vi har assisteret Tao Liu med alt det vi kunne. Vi har fået skaffet hende en advokat, og den kinesiske ambassade i København er også informeret. Nu er sagen overgivet til politiet, som efterforsker den, siger talsmanden for Ecco.
Hos Københavns Politi bekræfter man tyveriet. Det er Københavns Politis Røveri- og Tyverigruppe, der efterforsker sagen.
- Vi kender til sagen, og vi efterforsker den. Vi lægger en del kræfter i det, siger Gunnar Nørager, efterforskningsleder hos Københavns Politi, til TV 2. Københavns Politi ønsker dog ikke at kommentere Tao Lius oplysninger om de effekter, der er stjålet og deres værdi.
På Hotel Kong Frederik i København bekræfter direktør Henric Karlsson, at en gæst på hotellet har været udsat for tyveri.
- Vi assisterer politiet alt hvad vi kan i denne sag. Vi har overgivet video-overvågning til politiet, siger Henric Karlsson. Han oplyser, at der ikke er andre gæster på hotellet, der har meldt, at de har været udsat for tyveri.
顶一下
(1)
100%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语学习,丹麦语歌曲,丹麦语资料下载


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表