英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 丹麦语泛读 » 正文

丹麦语泛读之新闻:飞往泰国普吉岛的航班因天气原因滞留哥本哈根飞机场

时间:2016-01-14来源:互联网 
核心提示:丹麦语学习,丹麦语歌曲,丹麦语资料下载
(单词翻译:双击或拖选)
 300 passagerer strandet i Københavns Lufthavn
飞往泰国普吉岛的航班因天气原因滞留哥本哈根飞机场。
De skulle have været med et fly til Phuket i går, men sådan gik det ikke
Det er fristende at flygte fra vinterkulden i disse dage, og det er sikkert også med den tanke i baghovedet, at 300 personer i går tog til Københavns Lufthavn for at flyve til Phuket på ferie med Star Tour.
图片1
- Ja, det er rigtigt, at de skulle have været af sted i går ved middagstid, men der var et teknisk problem med flyet, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef i Star Tour.
Derfor kom passagererne ikke af sted som ventet. Rejseselskabet sendte derfor ifølge Nikolai Johnsen en medarbejder ud til lufthavnen for at informere passagererne og svare på spørgsmål.
- Og så sørgede vi for, at alle kunne indkvarteres på hotellet Bella Sky i nærheden, hvor vi sendte dem hen med busser. I mellemtiden havde vi sendt dem tre beskeder for at holde dem opdaterede, siger Nikolai Johnsen.
24 timer senere
Nikolai Johnsen fra Star Tour forklarer yderligere, at det selvfølgelig er beklageligt, at passagererne ikke kunne komme af sted med det samme.
- Vi har fundet et andet fly, som afgår i dag klokken 13. Her har vi prioriteret, at de kan komme af sted så hurtig som muligt.
- Så det vil sige, at hvis man har opgraderet til bedre pladser, så får man dem ikke med det nye fly?
- Nej, vi har simpelthen prioriteret, at de kunne komme så hurtigt af sted som muligt. Det, tror jeg, passagererne ville kunne forstå.
- Hvordan kommer kunderne til at blive kompenseret?
- De har selvfølgelig ret til kompensation, og derfor kontakter alle kunder om de regler, som gælder, siger pressechefen, Nikolai Johnsen.
顶一下
(1)
100%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语学习,丹麦语歌曲,丹麦语资料下载


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表