英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 丹麦语泛读 » 正文

丹麦语泛读之新闻:丹麦警方称一些Airbnb租房被用来作为卖淫场所

时间:2016-02-23来源:互联网 
核心提示:丹麦语听力,丹麦语教程,丹麦语入门,丹麦语口语
(单词翻译:双击或拖选)
Lejligheder udlejet via AirBnb bruges til prostitution i Danmark
丹麦警方称一些Airbnb租房被用来作为卖淫场所

På syv dage har politiet fået syv anmeldelser om lejligheder, der er brugt til prostitution. Et problem, der er kommet for at blive, siger politiet.
丹麦警方称近7天籁收到7起举报案件Airbnb租房被用为卖淫场所,这将成为一个新的问题。


Mange danskere har set fidusen i AirBnb. Hvis ens hus eller lejlighed alligevel står tom i en weekend, kan man tjene nemme penge ved at lade turister benytte sig af den.
AirBnb空中食宿是一家联系旅游人士和家有空房出租的房主的服务型网站,它可以为用户提供各式各样的住宿信息。
Airbnb成立于2008年8月,总部设在美国加州旧金山市。Airbnb是一个旅行房屋租赁社区,用户可通过网络或手机应用程序发布、搜索度假房屋租赁信息并完成在线预定程序。Airbnb用户遍布190个国家近34000个城市,发布的房屋租赁信息达到5万条。AirBnB被时代周刊称为“住房中的EBay”。

Men hvis man er uheldig, kan det gå galt. I sidste uge advarede politiet i Stockholm om, at mange lejligheder i byen blev til prostitution, og nu er problemet også nået til København. Det skriver Jyllands-Posten.

I den seneste uge har Københavns Politi fået syv anmeldelser fra københavnere, hvis lejligheder er blevet brugt til prositution.
Fakta om AirBnb

•AirBnb blev stiftet i 2008 i San Francisco.
•Tjenesten er aktiv i 190 lande og 34.000 byer verden over.
•Mere end 60 millioner mennesker brugte den sidste år.
•AirBnb har 21.000 værter i Danmark.
•405.000 mennesker besøgte sidste år Danmark via AirBnb.
Kommet for at blive

Ifølge Kjeld Farcinsen, politikommisær og leder af Udlændingekontrolgruppen i Københavns Politi, er det et nyt problem i Danmark.

- Vi er overraskede over, at der har været så mange tilfælde på så kort tid. Vi er først blevet opmærksomme på problemet igennem mediernes dækning af lignende sager fra udlandet, siger han til Jyllands-Posten.

Og så længe så mange benytter sig af tjenesten, vil man formentlig se disse eksempler, hvor det går helt galt for udlejerne.

– Jeg ved ikke, hvordan Airbnb kan sikre sig mod sådan noget, hvor de, der bor i boligen i perioden, slet ikke er dem, der faktisk har lejet den, siger Kjeld Farcinsen til Ekstra Bladet.
Aldrig i kontakt med de reelle lejere

I Stockholm blev mere end 200 lejligheder ifølge politiet brugt til prostitution, og det blev anslået, at størstedelen af dem var udlejet gennem AirBnb.

Politibetjent Simon Häggström, der har arbejdet undercover i flere af sådanne sager, fortæller til avisen, at lejlighederne ofte bliver lejet i to-tre uger af par, der hævder "at ville holde ferie i Stockholm". Men der var i virkeligheden tale om en alfons.

I København er det sket sådan, at lejlighederne er blevet lejet af personer, som udlejerne aldrig har mødt. Ifølge Kjeld Farcinsen er der tale om prostituerede fra Rumænien, Moldova eller Brasilien.
Airbnb ønsker ikke at udtale sig direkte til TV 2, men Simon Letouze fra virksomhedens PR-afdeling sender denne udtalelse via mail:

'Vi har en nultolerancepolitik over for problemer som dette. Mere end 70 millioner gætser har benyttet sig af Airbnb og problemer for værter og gæster er ekstremt sjældne. Når vi bliver gjort opmærksomme på problemer, arbejder vi hurtigt for permanent at fjerne dårlige aktører fra vores fællesskab'.

Har du oplevet, at dit hjem er blevet brugt til prostitution gennem AirBnb? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til [email protected].
顶一下
(0)
0%
踩一下
(1)
100%

热门TAG: 丹麦语听力,丹麦语教程,丹麦语入门,丹麦语口语


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表