英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

星际迷航3

时间:2016-09-01来源:互联网 
核心提示:Medvirkende i Star Trek Beyond i Beijing for at promovere filmen
(单词翻译:双击或拖选)
Medvirkende skuespillere Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana og Simon Pegg, såvel som instruktøren Justin Lin, var i Beijing i denne uge for at promovere Star Trek Beyond, forud for dens frigivelse i Kina d. 2 september.
 
Ved den-røde-løber begivenhed, der blev afholdt i går, mødtes de medvirkende samt instruktøren med fans, skrev autografer, poserede for fotos og og begejstrede publikum ved kollektivt at udføre Vulcan hånd gestussen "live long and prosper".
 
Simon Pegg, der vender tilbage som Scotty, og som også co-skrev manuskriptet, fortalte de forsamlede medier, at den nye film også kan nydes af nyankomne til franchisen, som fejrer sit 50 års jubilæum i år.
 
"Dette er et fantastisk sted at starte ... det vil introducere dig til karaktererne, og det vil give dig en forsmag på, ​​hvad det hele handler om. Hvis du har set Star Trek før, så er der også en fordel, men hvis du er ny til Star Trek, så kom og deltag i festen, fordi det er en storslået én, sagde Pegg

    Zoe, Zach, Simon and Chris take time to pose with fans on the Great Wall of China. #StarTrekBeyond pic.twitter.com/V7fdy2cP7M

    — Pegg News (@simonpegg) August 18, 2016

Instruktøren Justin Lin, der blev født i Taiwan og overtager fra J.J. Abrams, afslørede, at han havde brugt en masse tid i Kina før filmen - for at lære, hvorfor kineserne ser film og hvilke slags film, de ønsker at se.
 
"De ønsker at flygte og i virkeligheden bare nyde det, have det sjovt, grine og se action, og jeg føler det som om, denne film er skræddersyet til det kinesiske publikum", sagde Lin til det kinesiske medie CRI.
 
Chris Pine, der optræder som Captain Kirk, tilføjede: "Uanset hvad sprog du taler, hvad race du tilhører, så vil du finde menneskelighed i denne film. Star Trek-serien har ikke superhelte, men virkelige personer i stedet for. Kinesiske fans kan også blive rørte".

Den kinesiske interesse i Star Trek er stigende, med Star Trek Into Darkness, nummer to i filmserien, der indtjente 57 mio USD via det kinesiske box office i 2013.
 
Desuden er Star Trek fans, også kendt som Trekkies, sjældne i Kina. Hong Kong Star Trek Federation er måske den mest aktive fanklub med omkring 35 medlemmer fra et dusin lande.
 
Star Trek Beyond får premiere i Kina d. 2. september.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语学习 小语种学习 丹麦语新闻


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表