英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

Kina matcher ikke definitionen på en valuta manipulator, siger Bernanke

时间:2017-01-19来源:互联网 
核心提示:Kina matcher ikke definitionen på en valuta manipulator, siger Bernanke
(单词翻译:双击或拖选)
Ben Bernanke, tidligere formand for United States Federal Reserve, sagde fredag, at Kina ikke matcher definitionen på en valutamanipulator, hvilket var en anklage, som den nyvalgte præsident Donald Trump kom med under sin valgkampagne.

Bernanke sagde, da han talte ved Caixin-topmødet i Beijing, at Kina ikke opfylder de tekniske kriterier for at blive kaldt en valutamanipulator, hvilket er et land, der holder værdien af sin valuta kunstigt lav for at opnå urimelige handelsfordele.

Den tidligere formand for Federal Reserve (USAs centralbank) sagde, at Kina klarede sig "rimeligt godt" i forvaltningen af sin valuta, selv om Beijing bør fokusere mere på at opnå reformer indenlands for at støtte økonomien, i stedet for at fortsætte med internationaliseringen af yuan.

Den nyvalgte præsident, Donald Trump, har truet med at mærke Kina som en valutamanipulator på hans første dag i embedet og indføre takster på op til 45 procent på kinesisk import for at forsvare og skabe nye fremstillingsjob i Amerika.

Det amerikanske finansministerium har overvåget USAs handelspartneres illoyale  valuta praksis, efter nye kriterier vedtaget i 2015.

I sin seneste rapport fra oktober fandt statskassen, at intet land opfyldte alle de tre kriterier, der er nødvendige for at blive kaldt en valutamanipulator; hvilket omfatter at have et betydeligt handelsoverskud med USA, engagement i vedvarende og ensidig intervention på valutamarkederne, og desuden at have et væsentlig overskud på betalingsbalancen.

Kina opfyldte kun et af kriterierne (handelsoverskud), mens Japan, Korea, Tyskland, Taiwan og Schweiz hver opfyldte to.

Bernanke sagde i Beijing, at det stadig er usikkert, hvordan USA og Kina - verdens to største økonomier - vil håndtere handelsforbindelserne, efter Trump tiltræder i januar.

Analytikere har advaret om, at branding af Kina som en valutamanipulator, og pålæggelse af høje takster på kinesiske varer, kan udløse repressalier fra Beijing.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语新闻 丹麦语学习


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表