英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

丹麦语新闻阅读 Danmark og Kina 2017: Badminton, turisme og kræsne pandaer

时间:2018-01-05来源:互联网 
核心提示:Danmark og Kina 2017: Badminton, turisme og kræsne pandaer
(单词翻译:双击或拖选)
Året der gik var et begivenhedsrigt ét, når det kommer til dansk-kinesiske forhold: En række ministre, heriblandt stats-, energi-, ervhvers- og udenrigsministeren rejste til Kina. Også kronprinsen besøgte Riget i Midten, som led i det dansk-kinesiske turismeår, som han er protektor for.

2017 var året, hvor den første kinesiske film optaget i Danmark nogensine udkom. På rollelisten kan man blandt andre finde badmintonspilleren Viktor Axelsen, som i den grad har præget året, efter at han slog den kinesiske badmintonlegende Lin Dan og dermed blev verdensmester. Kineserne er vilde med den høje dansker, som taler flydende kinesisk. Kronprins Frederik satte meget godt ord på badmintonspillerens status, da de to mødtes ved turismefremstødet Denmark Days i den sydkinesiske storby Guangzhou: "Det er en ære at være i dit selskab. Du er den kendteste af os alle sammen!"

Det blev også året, hvor de kinesiske håndboldkvinder fik træningsbase i Danmark, det dansk-kinesiske energisamarbejde blev styrket, Fyn alligevel ikke fik kinesiske bycykler, Kina officielt føjede Arktis til den nye Silkevej og Tibetkommissionen endelig kom med en konklusion på sagen om politiets håndtering af demonstranter under den daværende kinesiske præsident Hu Jintaos statsbesøg i Danmark i 2012 - og meget mere til!

Lad os tage et nærmere kig på det dansk-kinesiske år, der gik!
Turismeår og statsbesøg

Den 5. december blev afslutningen på det dansk-kinesiske turismeår markeret med et arrangement i Det Kongelige Teater, og det er et begivenhedsrigt turismeår, protektoren Kronprins Frederik og de andre fine gæster kunne se tilbage på: Tivoli skruede op for fyrværkeriet til ære for kinesiske gæster, konferencen China Day satte fokus på kinesiske turister i Danmark og både udenrigsminister Anders Samuelsen (LA), statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik var i Kina i forbindelsen med turismesamarbejdet, for blot at nævne nogle få.

Vi benyttede lejligheden til at kigge nærmere på nogle af de indsatser, der gøres rundt om i Danmark for at tiltrække flere kinesiske turister til vores yndige kongerige. Det bragte os blandt andet til Fyn, hvor H.C. Andersen er det helt store trækplaster, men hvor øens ekspertise inden for film, sammen med de smukke slotte, herregårde og naturskønne omgivelser, også trækker film- og tv-hold til.
Mens vi venter på pandaerne

På sin rejse til Kina i maj mødte statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ikke blot den kinesiske præsident Xi Jinping, han fik også lejlighed til at møde de to pandaer, der til næste år skal flytte ind i Zoologisk Have i København!

Mao Sun og He Xin hedder de to pandaer, som ind til videre har til huse i Chengdu, mens der i Zoo arbejdes på at sørge for såvel passende boligforhold som madvarer til havens nye æresbeboere.

顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语新闻 丹麦语学习


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表