英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

丹麦语新闻阅读 粉红猪小妹打击假冒产品

时间:2018-08-24来源:互联网 
核心提示:Gurli Gris kæmper mod forfalskede produkter i Kina
(单词翻译:双击或拖选)
To kinesiske virksomheder er blevet ordret til at stoppe produktionen, samt salg, af et legetøjskøkken som bruger billeder af Gurli Gris, som følge af færdiggørelsen af den første copyright overtrædelse som involverer den populære animerede karakter.
 
Det Engelsk-baseret Astley Baker Davies Limited og Entertainment One UK Limited er medejer til den britisk animeret tv-serie, som er målrettet børn fra børnehaveklassen. De har også registreret et copyright ejerskab af ’Gurli Gris, George Gris, Far Gris og Mor Gris’ i Kina, og har modtaget registreringscertifikater fra landets National Copyright Administration, ifølge den kinesiske nyhedsportal China News.
 
De Britiske virksomheder har lag sag an for copyright overtrædelse, efter at de fandt ud af at det Shantou-baserede Jufan Limited, solgte et børnelegetøjskøkken dekoreret af Gurli Gris ude på boksen på Taobao, som er en kinesisk shopping hjemmeside ejet af Alibaba Group.
 
Ye Shengnan, dommeren som tog sagen i den østlige provins Zhejiang i Hangzhou Internet Court, befalede Jufan til at stoppe med at sælge produkterne, mens Jiale Toys Industrial blev forbudt i at producere dem.
 
Jiale og Jufan fik en bøde på henholdsvis 120.000 yuan (ca. 123.000 DKK) og 30.000 yuan (28.000 DKK) for overtrædelse af copyrightlovgivningen.
 
Taobao slettede linket før sagen begyndte, så deres involvering blev ikke fremlagt under retsprocessen.
 
”Sagen er en milepæl i den forstand, at den tjener som en advarsel til det kaotiske marked, og det er den første dom på område for produktionscopyrights overtrædelse.
 
Siden lanceringen i år 2015 har Gurli Gris tiltrukket billioner af mennesker i Kina på videoplatforme som bl.a. iQIYi, Youki og Tencent Video.

顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语 小语种 丹麦语新闻


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表