英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

Fire kinesere med på TIME-liste over verdens mest indflydelsesrige personer

时间:2017-06-15来源:互联网 
核心提示:Fire kinesere med på TIME-liste over verdens mest indflydelsesrige personer
(单词翻译:双击或拖选)
Fire kinesere er med på årets liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer, som det amerikanske magasin TIME udgiver årligt.

Ifølge listen er præsident Xi Jinping Kinas mest indflydelsesrige mand. Den tidligere amerikanske udenrigsminister John Kerry beskriver Xi som ”fascinerende, dygtig,” og ”en evig billedstormer”. Ifølge Kerry har den kinesiske præsident besluttet sig til at finde en ny, selvsikker rolle for Kina på den internationale scene.

Xi Jinping har været at finde på listen hvert år siden 2009 med en enkelt undtagelse i 2010.

Wang Qishan, leder af Kinas centrale kommission for disciplininspektion, er også med på TIME’s liste.

Magasinets Asien-redaktør Zoher Abdoolcarim siger, at ”Wangs frygtindgydende, og frygtede, fremstød reelt har gjort ham til Kinas næstmest magtfulde individ.”

I sin introduktion fortæller Abdoolcarim, hvordan Wang har retsforfulgt, fængslet og censureret titusinder embedsmænd og forretningsfolk i sin utrættelige kamp mod korruption.

Jean Liu, formand for lifttjenesten Didi Chuxing, er også med på listen over verdens 100 mest indflydelsesrige personer.

Apples direktør Tim Cook roser Liu for sin uforfærdede tilgang til forretning og siger, at hun har ”bygget en transportplatform, som tilbyder mange millioner pendlere bekvemmelighed og fleksibilitet.”

Didi Chuxing fusionerede for nyligt med Uber i Kina og er dermed den dominerende lift-app i landet.

Også skuespiller Fan Bingbing er at finde på listen. Hun er en af verdens højstbetalte kvindelige skuespillere, nok bedst kendt for sin rolle i Hollywood-filmen ”X-Men: Days of Future Past”.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语新闻 丹麦语学习


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表