英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

Statsministeren siger farvel til ”vennerne i Kina”

时间:2017-06-28来源:互联网 
核心提示:Statsministeren siger farvel til ”vennerne i Kina”
(单词翻译:双击或拖选)
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og den danske delegation af ministre og erhvervsfolk har sat punktum for det første officielle danske statsbesøg i Kina i otte år.

Som sidste punkt på det tre dage lange program, mødtes Løkke i dag med formanden for Den kinesiske folkekongres' stående komité, Zhang Dejiang, i Folkets Store Hal i landets hovedstad, Beijing. Dagen i dag bød også på et møde med Kinas præsident Xi Jinping.

Lars Løkke Rasmussen gør, ifølge Ritzau, klart, at Kina har gjort enorme fremskridt, siden han besøgte landet sidst for syv år siden.

”Jeg forlader Kina inspireret og som en god ven af Kina, som kan bevidne, at I har gjort store fremskridt,” sagde han, ifølge Berlingske, til Zhang ved den officielle afslutning af statsbesøget.

I går mødte den danske delegation den kinesiske statsminister Li Keqiang. Ved den lejlighed blev en række samarbejdsaftaler underskrevet. De vil blandt andet åbne det enorme kinesiske marked for dansk økologi, film, medicin og ikke mindst pølser.

Også det danske Institut for Menneskerettigheder, som på grund af ny kinesisk lovgivning ikke siden årsskiftet har måttet arbejde i Kina, vil igen få adgang til landet. Det siger statsministeren, som også forklarer, at han og Li ”har diskuteret menneskerettigheder i et generelt perspektiv.”

Løkke indledte Kinaturen tirsdag i Chengdu i den sydvestlig Sichuanprovins. Her hilste han på de to pandaer, hunnen Sun Mao og hannen He Xing, som skal udlånes til Zoologisk Have i København til næste år.

Statsministeren inviterede også de kinesiske ledere på besøg i Danmark til næste år. Da vil det være 10 år siden, at Danmark og Kina indgik det strategiske partnerskab, som de to lande har styrket med deres netop underskrevne arbejdsprogram.

”Jeg håber, at vi næste år kan markere tiårsjubilæet for vores partnerskab, og at det kan falde sammen med ankomsten af to meget særlige kinesiske gæster i Københavns Zoo, som jeg mødte i forgårs i Chengdu,” sagde Løkke, ifølge BT, til Ritzau.  

”Måske kunne det samtidig være en anledning til et besøg på højt niveau fra Kina i København - det ville jeg se meget frem til,” tilføjede han.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语新闻 丹麦语学习


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表