英语英语 日语日语 韩语韩语 法语法语 德语德语 西班牙语西班牙语 意大利语意大利语 阿拉伯语阿拉伯语 葡萄牙语葡萄牙语 越南语越南语 俄语俄语 芬兰语芬兰语 泰语泰语 对外汉语对外汉语

丹麦语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置: 首页 » 丹麦语阅读 » 新闻阅读 » 正文

丹麦语新闻阅读 To pandabjørne sat fri efter opvækst i fangeskab

时间:2019-02-13来源:互联网 
核心提示:To to-r-gamle hun pandabjrne blev sat fri i et naturreservat i torsdags, efter at vre fdt i fangeskab og trnet op til at
(单词翻译:双击或拖选)
 To to-år-gamle hun pandabjørne blev sat fri i et naturreservat i torsdags, efter at være født i fangeskab og trænet op til at blive sat fri. 
 
To pandabjørne, navngivet Qinxin (”Qins hjerte”) og Xiao Hetao (”Lille valnød”), blev sat fri den 27 december, efter den sidste fysiske undersøgelse som inkluderede blodprøver, ultralyds undersøgelser, parasitundersøgelser, røgten fotografering, afføringsundersøgelser og kropsopmålinger. 
 
De blev vurderet klar til frigivelse i Longxi-Hongkou National Nature Reserve i den sydvestlige del af Kina, efter at være blevet trænet til at komme tilbage i naturen. Under træningen siges de at have udviklet relative stærke overlevelsesinstinkter siden deres fødsel i juli 2016. 
 
De har mestret færdigheder såsom at gå, klatre, at finde ly og mere endnu, ifølge CCTV. 
 
”Gennem mere end to års træning har ’Qinxin’ og ’Xiaohetao’ vist stærke evner til at finde mad og undgå fare i naturen. De har opbygget de basale nødvendigheder for at blive sat fri i naturen,” sagde Liu Xiaoqiang, formand for dyreafdelingen i Hetaoping Survival Training base i China Conservation and Research Centre for store pandabjørne. 
 
Pandabjørnene bor hovedsageligt i bjergene i Sichuan, lige såvel som Gansu og Shaanxi provinserne i den nordvestlige del af Kina, og de truede arter for gavn af disse beskyttelsesanstrengelser. 
 
Zhang Hemin, direktøren for Liziping Natural Reserve, udtalte i en tidligere rapport at, ”naturen er det eneste naturlige habitat hvor pandabjørne vil bo, overleve og avle.”
 
Qinxin og Xiaphetao er den tiende og ellevte fangeskabsopdrættet pandabjørne som er blevet sat fri, og de vil blive sporet gennem GPS apparater efter deres frigivelse. 
 
Men der er dog risici ved sådan et træk. Kina prøvede første gang at sætte en pandabjørn fri i 2006, men pandabjørnen ved navn Xiang Xiang blev fundet død et år efter frigivelsen. 
 
Endnu en, Xue Xue, døde bare 42 dage efter sin frigivelse i 2014. He Sheng, en tre år gammel han pandabjørn, døde i april 2017 efter den var blevet sat fri i marts måned sidste år. En undersøgelse konkluderer at pandabjørnen var blevet angrebet af et ukendt dyr, hvoraf sårene forårsagede en infektion som resulterede i en fatal blodforgiftning. 
 
Verdensnaturfonden (WWF) er også involveret i beskyttelsen af pandabjørnene. De overordnede forsøg vil gavne mange andre sjældne dyrearter og planter, som lever side om side med pandabjørnene, sagde WWF, og nævnte de truede takin, den gyldne marekat, den røde panda og den japanske ibis.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 丹麦语 丹麦新闻


------分隔线----------------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表